Over ons

DTR-Schilders voor al uw binnen- en buitenschilderwerk in Baarn en omgeving.

Dennis ter Rele

Dennis ter Rele

Na jaren in loondienst als schilder gewerkt te hebben, heb ik Dennis ter Rele besloten voor mezelf te beginnen. Met 18 jaar praktijkervaring, waarin de laatste 5 als zelfstandig ondernemer. Met veel liefde voor het échte vakmanschap worden de werkzaamheden uitgevoerd. Zodat u van dit prachtige vakmanschap kunt genieten!

Wij richten ons op de particuliere en zakelijke markt. Voor onze klanten voeren wij schilderwerken uit aan bedrijfspanden, winkelpanden en Verenigingen van Eigenaren / VVE.

Door onze goede en jarenlange samenwerking met meerdere schildersbedrijven is geen opdracht te groot.

Een van de speciale diensten die wij u kunnen leveren is in het weekend en ’s nachts schilderen. Wij voeren onze werkzaamheden uit in de tijd dat uw gebouw niet in gebruik is, zodat overlast tot het minimum beperkt blijft. Dit blijkt een veel gevraagde dienst te zijn voor gebouwen die overdag in gebruik zijn en waar ze de ruimte eigenlijk niet kunnen missen of waarbij een project binnen een korte termijn geschilderd dient te worden.

U kunt ook bij ons terecht voor wandafwerking zoals behangen, glasvlies, stucwerk en ook voor (dubbel)glas, sierlijsten en houtrot reparatie.

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte. Dit kan per telefoon of ons contact formulier.[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”All images”]

Powered by themekiller.com